דחוף הריון מודאגת

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

27/11/2009 | 08:22 | מאת: אנה

אני נמצאת תחילת שבוע 16.עשיתי תאונה כאשר רכב פגע ברכב של בעלי מאחורה.לא קבלתי חבלה בבטן ווגם לא בגוף.ישר אחרי התאונה נסעתי למיון היתי המעקב 4 שעות עשיתי אולטרסואנד יש דופק ותנועות והכל תקין. האם יכולה להיות השפעה על העובר כתוצאה מתאונה או הלחץ שהיתי באותו רגע? מודאגת

28/11/2009 | 08:23 | מאת: דר' יובל יפת

לגבי התאונה, קרוב לוודאי שאין בעיה. לגבי הלחץ, אין על כך נתונים מדעיים. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון