ציפרלקס בהריון - דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/11/2009 | 17:19 | מאת: סיוון

נוטלת 10 מ"ג ציפרלקס כבר שנתיים וכעת מנסים להיכנס להריון האם מומלץ להפסיק את לקיחת התרופה? מה הסיכונים לעובר?שוחחתי עם המרכז בירושלים, מעוניינת לשמוע את דעתך והמלצתך האישית

21/11/2009 | 19:16 | מאת: דר' יובל יפת

אין לי המלצה אישית בנידון, ואני מצטט את המומחים מירושלים. בכל זאת אעיר, שיש לשאוף לטיפול המינמלי ההכרחי, וגם לעשות מאמץ להסתדר עם טיפולים לא תרופתיים, או שילוב של השניים. אם אין ברירה. הרי יתרונות הטיפול עולים על חסרונותיו. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון