שמן למריחה על הבטן בזמן הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

15/11/2009 | 01:12 | מאת: רוית

שלום רב, בהריון הראשון שלי מרחתי על הבטן שמן נבט חיטה כדי למנוע סימני מתיחה והתוצאות היו טובות. עכשיו אני בהריון שני והמליצו לי למרוח שמן נבט חיטה בתוספת לבנדר (מינון של 40 טיפות לבנדר ל-125 מ"ל שמן נבט חיטה). ברצוני לוודא שלבנדר (כתוספת לנבט חיטה, כפי שתיארתי) אכן מתאים (לא מזיק להריון או לעובר) למריחה באזור הבטן בזמן הריון. אני בשבוע 21. מרחתי (שמן נבט חיטה שעורבב עם טיפות לבנדר) לאחרונה פעם אחת. תודה.

15/11/2009 | 09:43 | מאת: דר' יובל יפת

אינני רואה בעיה, ממלץ להתיעץ גם עם המכון הטרטולוגי בפקס 026241328 בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון