שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

09/11/2009 | 22:34 | מאת: לידיה

שלום אני נמצאת בשבוע ה-18 להריון. כבר יותר משבוע אני חולה עם וירוס כלשהוא המתבטא בהתקפי שיעול עזים וכאב גרון. היום הרופאה שלי(משפחה) המליצה לי להתחיל אנטיביוטיקה moxivit. דיברתי עם הגיניקולוג שלי והוא אמר שזה בסדר. אני מאוד לחוצה. האם מותר לקחת אנטיביוטיקה בהריון??? תודה רבה מראש

11/11/2009 | 00:51 | מאת: דר' יובל יפת

אין בעיה עם מוקסיויט בהריון. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון