הפלה טבעית ואציקלוויר

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

09/11/2009 | 20:37 | מאת: יערה

לפני כשבוע עברתי גרידה בשבוע 9, לאחר שלעובר "נעלם" הדופק. כחודש לפני תאריך הווסת האחרונה שלי נטלתי כדורי ASIKLOVIR (200 מ"ג פעמיים ביום במשך חמישה ימים) לטיפול בהרפס השפתיים. (1) האם ייתכן שיש קשר בין נטילת הכדורים להפלה הטבעית? (2) להבא, האם נטילת כדורים אלו במהלך ההריון או לפניו אסורה?

11/11/2009 | 00:49 | מאת: דר' יובל יפת

לא, אין שום קשר לתרופה שלקחת. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון