בקשת עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

09/11/2009 | 03:33 | מאת: לי1

שלום רב, נתבשרתי לפני מספר ימים שאני בהריון (שבוע שישי). יש לי דלקת בשתן המתבטאת בצריבה חזקה בעת מתן השתן אך ללא דם. מעולם לא סבלתי מכך אף שלפני חודש חוויתי את אותו הדבר. קיבלתי כדורי "זינת". רציתי לדעת האם מותר לי ליטול אותם בהריון ואם לא מהן החלופות (עם מרשם וללא מירשם) אנא עזרתכם בהקדם האפשרי.

09/11/2009 | 07:44 | מאת: רומי

אני לא רופאה - אבל גם לי וגם אני פחדתי עד שלקחתי ביררתי התקשרתי ומה לא... וזה בסדר גמור ובנוסף היה בתחילת ההריון כמוך והיום הילד בן שנתיים - לא לפחד! תרגישי טוב

09/11/2009 | 08:24 | מאת: לי1

את מקסימה. תודה. מקווה שזאת תהיה תשובת הרופא

09/11/2009 | 11:59 | מאת: דר' יובל יפת

אין בעיה עם זינאט בהריון. ממלץ מאד לבצע תרבית שתן כדי לדעת על איזה חידק מדובר. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון