ויטמנים לפני הכניסה להריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

31/10/2009 | 10:13 | מאת: ליאת

שלום רב, אני סובלת ממחסור בויטמנים B12 והתחלתי לקבל זריקות בשבוע שעבר. כמו כן אני לוקחת חומצה פולית (5 מ"ג) בשל היותי הומוזיגוט לMTHFR אני יודעת שמומלץ לקחת ויטמנים כ-3 חודשים לפני הכניסה להריון, לא התחלתי בליקחת פרנטל או כל קומפקס ויטמנים אחר. האם עליי לחכות לפני הכניסה להריון? תודה ליאת

02/11/2009 | 10:18 | מאת: דר' יובל יפת

ההנחיה השגרתית היא רק לגבי חומצה פולית, ואם את כבר לוקחת אותה, אין צורך בהמתנה. לגביש אר הויטמינים, זה שיקול של רופאך.

מנהל פורום תרופות בהריון