גיל הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

30/10/2009 | 18:51 | מאת: א

בהריון ללא תאריך מחזור אחרון עקב הנקה.בערך שבוע 12 כבר עשיתי 3 פעמים אולטרסאונד וכל פעם נתנו לי תאריך לידה משוער שונה עם הפרשים של שבועיים.בשקיפות עורפית שנערכה השבוע נתנו לי את התאריך מאי 17 אשמח לשמוע דעתכם תודה כנראה שהיחסים היו באוגסט 16 מה לדעתך התאריך לידה שלי? בד"כ יולדת סמוך מאד לתאריך. תודה

31/10/2009 | 23:32 | מאת: דר' יובל יפת

אם את בטוחה לגבי יום ההפריה, ויש רק תאריך אחד אפשרי, אזי התאריך המשוער הו בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר א 38 שבועות אחרי זה.

מנהל פורום תרופות בהריון