תרופות נוגדות פסיכוזה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

29/10/2009 | 13:06 | מאת: אנונימי

לאשתי שהנה הרה בחודש חמישי הומלץ לקחות תרופה אנטי פסיכוטית שהיא הלידול(אין הבחנה מדויקת של ההפרעה-אם כי הכיוון למנוע סכיזופרנייה)רב הציע להחליפה בזופרקסה היותר שבטוחה יותר מבחינת תופעות הלוואי? האם שתיהם בטוחות בהיריון ובעתיד גם בהנקה

29/10/2009 | 23:09 | מאת: דר' יובל יפת

שתי התרופות הלו בעיתיות בהריון, ויש לקחת אותן רק אם אין ברירה. ממלץ לפנות לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון