טגריטול והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

28/10/2009 | 14:07 | מאת: שני

שלום רב! ברצוני להיכנס להריון בקרוב כיום אני נוטלת טגריטול במינון של כדור ועוד חצי כדור בערב מינון מאוד נמוך יחד עם זאת אני התחלתי לקחת חומצה פולית האם זה מסכן את כניסתי להריון?אני לא סובלת מפירקוסים הייתה לי תופעה כזו כלפניי יותר משנתיים מאז אני בטיפול הטגריטול הרופא המליץ להמשיך בטיפול כדי לא לפגוע בעובר

28/10/2009 | 22:47 | מאת: דר' יובל יפת

נכון שעדיף לקחת את המינון הכי נמוך שאפשר, וגם וסכם שעדיף טגרטוךל על פירכוסים. בדקי עם הנוינרולוג כמה נמוך ניתן לרדת במינון, לפחות בשליש הראשון. של ההריון. את מוזמנת לפנות גם לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון