תרופות בהריון- דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/10/2009 | 20:57 | מאת: משה

אשתי נמצאת בשבוע ה- 19. היא לוקחת ליום 2 כדורי אלפרליד. ובנוסף לכך, היא לוקחת פרפנל. שאלתי הינה האם מותר לקחת את התרופות הללו בזמן ההריון. האם מותר לקחת פרפנל. הבנתי שאלפרליד מסייע בהפגת חרדות וראיתי דוגמאות אחרות לשאלה דומה בפורום. אנא אם אפשר לקבל תשובה בהקדם

22/10/2009 | 23:54 | מאת: דר' יובל יפת

הטיפולים ההלו בעייתיים בהריון. ויש לבצע מעקב קפדני על מצב העובר. פנה עם שאלתך לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא" או למכון הטרטולוגי בפקס 026241328 בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון