אנדומטרין

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/10/2009 | 09:34 | מאת: ר

שלום רב אני לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום לתמיכה בהריון , האם יש מניעה להיכנס לבריכה/ים ? כמה זמן אחרי הלקיחה בטוח להיכנס למים בלי לפגוע ביעלות הספיגה תודה רבה

21/10/2009 | 08:31 | מאת: דר' יובל יפת

לא ידוע לי על מחקר מדעי בנושא. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון