פטרת וגינלית בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/10/2009 | 08:42 | מאת: שלי

שלום, אני בשבוע 11, 12 (בוודאות אדע בשקיפות עורפית שבוע הבא). יש לי גרד מיום שבת והיום הייתי אצל רופא חירום נשים והממצא הוא שיש לי פטרת וגינלית. קיבלתי טיפול של נרות אגיסטן לשלושה ימים. האם השימוש בנרות בטוח? האם הוא יכול לפגוע בעובר? תודה, שלי.

21/10/2009 | 08:30 | מאת: דר' יובל יפת

הטיפול יחסית בטוח, אם כי אני אישית מעדיף בשליש הראשון להמנע מתרופות, ולהשתדל להסתפק באמצעים טבעיים יותר כמו חומץ, פולידין, פרוביוטקה וכדומה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון