הרפס והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/09/2009 | 15:34 | מאת: אנה

כאשר אני לובשת גינס יוצא לי באזור האגן מין הרפס או אקזמה..אני בשבוע החמישי..האם יש סיכון לעבור במידה וזה יוצא לי באזור הזה ובכלל?רצוי להדגיש כי אני כנראה רגישה לכפתורים של הגינס

22/09/2009 | 10:16 | מאת: דר' יובל יפת

לא נשמע מסוכן לעובר, אבל יש להבדק ולוודא את טיב הממצא. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון