הדברה + הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

03/08/2009 | 08:04 | מאת: ענבל

שלום, אני בשבוע ה-28 ומתבצעת הדברה בביתי. מדובר בהדברה נגד נמלים, ללא ריח.נאמר לנו שלאחר שעתיים נוכל להיכנס חזרה הביתה. רציתי לברר מהם הסיכונים של שאיפת החומר (אפילו שלא יהיה ריח) על העובר. תודה

05/08/2009 | 01:01 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שקיימת בעיה, אם את חוזרת לבית שאוורר היטב. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון