נטילת אנטביוטיקה - הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

28/06/2009 | 00:42 | מאת: מורי

שלום , עקב חשד לדלקת בשתן קיבלתי אנטביוטיקה ומוליך ג'ל להחדרה הבעיה היא שאני מנסה להיקלט להריון ואני עדיין לא יודעת אם אני בהריון כי עוד לא הגיע התאריך של המחזור שלי על מנת שאני ידע שהוא מאחר, ציינתי את זה בפני הרופאת נשים שלי שאני רוצה ומקווה שאני בהריון , לקחתי לבנתיים רק פעם אחת ואת המוליך עוד לא התחלתי אני לא יודעת מה לעשות מבולבלת אם אפשר לעזור לי בבקשה,

28/06/2009 | 22:56 | מאת: דר' יובל יפת

אם שאלתך היא לגבי בטיחות התכשירים בהריון, אנא ציני את שם התרופה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון