תרופות פסיכיאטריות בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/06/2009 | 12:49 | מאת: יעל

שלום רב! ילדתי לפני חמישה חודשים... אני אמא מאושרת, מהלך ההריון תקין, אני אדם בריא בגופו ונפשו ברוך השם ולאחר שלושה חודשים הופיעו חרדות מבהילות שהן בעצם תמצית הפחדים הכי גדולים של כל אדם לדעתי. אני סובלת ממחשבות כפייתיות ומבהילות ולמרות הכל מתפקדת אבל סובלת סבל רב מבפנים. אני מרגישה שבלי עזרה תרופתית לא אוכל להתמודד לבדי. התחלתי טיפול פסיכולוגי התנהגותי קוגניטיבי. התהליך רק התחיל. אפשר לקחת תרופות שיקלו עליי? אני מניקה... אשמח לתשובה. תודה רבה!

24/06/2009 | 09:23 | מאת: דר' יובל יפת

יש הרבה תרופות, חלקן מאד בעיתיות. פני לפסיכיאטר, שיתן לך המלצה מוגדרת לטיפול. שובי אלינו עם השם של התרופה ונבדוק לגבי הנקה.

מנהל פורום תרופות בהריון