שמן גוף

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

07/06/2009 | 16:14 | מאת: ענת

שלום! אני בשבוע 23 להיריון. חברה קנתה לי שמן גוף 'לאם ולתינוק'. היא הסבירה שכדאי למרוח את זה על הבטן נגד מתיחות וקמטים. אחרי שהשתמשתי בזה פעם אחת שמעתי שלא כדאי להשתמש בשמנים בזמן היריון. החומרים שכתוב שיש בשמן גוף הזה הם: Mineral oil, Fragrance (supplement), Tocopheryl Acetate. האם שימוש חד פעמי שלי בשמן גוף כזה יכול להזיק לתינוק? האם כדאי להמשיך להשתמש בשמן גוף הזה? נראה לי שהקרם לחות שלי מכיל גם הוא Mineral oil ואני משתמשת בו כשמונה ימים. כנ"ל - האם יכול להזיק? תודה רבה, ענת

08/06/2009 | 00:55 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שזה מזיק, אבל עדיף לשאול את היצרן, או לפנות למכון הטרטולגי בפקס 026241328. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון