דלקת עינים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/05/2009 | 14:59 | מאת: דולי

אני במחצית שבוע 39 ונדבקתי בדלקת עינים. האם זה בטוח להשתמש בטיפות תרוצידין המכילים חומרים אנטיביוטיים בימי ההריון או יש משהו אחר מתאים? כרגע אני ללא טיפול. תודה

22/05/2009 | 22:26 | מאת: דר' יובל יפת

אין בעיה עם טארוצידין במקרה שלך. לגבי טיפול חלופי, יש לשאול רופא עיניים. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון