כאב גב לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

07/05/2009 | 16:34 | מאת: יעל

האם יש קשר בין ניתוח קיסרי לכאב גב תחתון ? (מעולם לא סבלתי מכאבי גב, לא בהריון וגם לא מייד לאחר הניתוח, אך מס' ימים לאחר מכן , הופיע כאב חזק מאוד בצד אחד, שלא מרפה כבר כ-10 ימים) האם יתכן שזה כתוצאה מהניתוח ?

07/05/2009 | 22:07 | מאת: דר' יובל יפת

יתכן קשר. ממלץ לעבור בדיקה גינקולוגית כולל התיעצות עם רופא מרדים. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון