קיסרי

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

27/11/2008 | 23:27 | מאת: נחמה

שלום, יש לי פחד פתולוגי מלידה והיו לי התקפי חרדה בשל כך. אני מעוניינת ללדת בקיסרי. האם ובאילו בתי חולים אוכל לעשות זאת (למעשה ללא התוויה רפואית) כי נימסר לי שיש בתי חולים שבהם הועדה רק בשבוע 36 והרי שאם יסרבו אני עלולה לא להספיק לפנות לבי"ח אחר. תודה מראש.

28/11/2008 | 19:59 | מאת: דר' יובל יפת

למיטב ידיעתי לכל מקום שתלכי, אם תעמדי על דעתך, תקבלי יתוח קיסרי. פני לבית חולים לפי בחירתך. התיעצי עם רופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון