תרופה בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

24/11/2008 | 21:22 | מאת: מיכל

אני לוקחת כמעט 4 שנים כדור ציטאלופרם 20 מ"ג פעמיים ביום נגד חרדה כעת אני מתכננת להכנס להריון האם הכדור עלול להזיק לעובר? ואם כן אז האם עדיף להוריד במינון או להפסיק בכלל ? שאלתי היא ליידע כללי לפני שאפנה לרופא שלי . מחכה לתשובה. מיכל

26/11/2008 | 17:21 | מאת: דר' יובל יפת

אין מידע מספיק על התרופה ובטיחותה בהריון. אנא פני לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

29/11/2008 | 12:13 | מאת: עדין מיכל

פניתי לאתר שאמרת אך הם לא מתייחסים לא שולחים תשובות גם לאנשים שפנו לפני כמה שבועות, כנראה האתר לא פעיל אולי יש באפשרותך לבדוק לגבי שאלתי ולעדכן אותי בתשובה. בתודה מראש. מיכל

מנהל פורום תרופות בהריון