שימוש בפניסטיל בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

03/11/2008 | 11:18 | מאת: טובה

אני בשבוע 16+ ואני סובלת מאסטמה של העור. הגירודים והכאבים בקיץ הם קשים מאוד. דיברתי על זה עם הרופאת נשים ושאלתי אותה על פניסטיל בטיפות והיא אמרה שזה בסדר. הנושא עלה בשיחה עם אחותי שהיא אחות במרפאת נשים (גם הילדים שלה סובלים מזה) והיא אמרה לי שזה אסור בהריון. מדובר על כ20-25 טיפות בכל ערב. אני התחלתי את השימוש בתרופה לפני כשבועיים ואני מבולבלת ומודאגת.

05/11/2008 | 10:30 | מאת: רונית

תבררי עם המכון הטרטולוגי, זה מה שאני עשיתי במקרים שבהם לא ידעתי אם לקחת תרופה/תכשיר או לא. הטלפון שלהם: 02-6243669 02-6243663 בהצלחה

05/11/2008 | 23:00 | מאת: דר' יובל יפת

נראה לי סביר לתת לרופא עור מנוסה בטיפול בנשים הרות, לקבל החלטות לגבי הטיפול. אץת מוזמנת להתיעץ גם עם פורום תרופות בהריון, באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד בצוע סקירת מערכות העובר, דיקור מי שפיר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא"

מנהל פורום תרופות בהריון