תרופות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/08/2008 | 17:23 | מאת: לילך

שבוע 8+4 אחרי 4 הפלות בשל APLA להבדיל כיום מטופלת בקלקסן ומיקרופירין פניתי לרופא מחליף מאחר והרופא המטפל בחופש , קראתי בעלון המצורף לתרופה שאם לוקחים את המיקרופירין יותר מידי עלול להיות נזג הרופא המחליף טען שאם לוקחים יותר מ10 ימים יכולה להיות דלקת בקיבה ועליי לקחת כדורי גסטרו האם לדעתך זה נכון ? אין לי שום דרך להשיג את הרופא שלי ואני רוצה חוות דעת נוספת

22/08/2008 | 20:30 | מאת: דר' יובל יפת

לדעתי אין בעיה עם האספירין שאת לוקחת. הקפידי לקחת עם אוכל. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון