שאלה דחופה לאחד המומחים

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

19/08/2008 | 07:38 | מאת: שרונה

שלום אני בהריון בשבוע 16 וקבלתי לטיפול בפצעים שיצאו לי בחזה -אקנה מיצין-האם זה בסדר להשתמש בזה בזמן הריון ? האם יכול להיגרם נזק לעובר עקב שימוש בתרופה? תודה שרונה

19/08/2008 | 08:59 | מאת: זהר

שלום שרונה, אני לא מומחית, אבל מאחר וגם אני נתקלתי בשאלות על תרופות במהלך הריון פניתי אל טל' שהפנה אותי רופא המשפחה, גם את יכולה להתקשר למידע תרופתי של משרד הבריאות, בטל' 02-6243669 בימים א-ה בשעות 9-15. הם נותנים מידע לגבי כל תרופה אם היא בטוחה לשימוש בהריון או לא. בהצלחה

20/08/2008 | 23:56 | מאת: דר' יובל יפת

זה לא מסוכן לעובר תכשיר זה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון