אנטיביוטיקה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

08/08/2008 | 21:14 | מאת: אלמוני

שבועיים לאחר התאריך האחרון של המחזור התחילה לי דלקת בשלפוחית השתן וקיבלתי אנטיביוטיקה מסוג OFLODEX למשך שבוע. כיום 3 שבועות אחרי נודע לי שאני בהריון. הבנתי כי האנטיביוטיקה הזו אינה מומלצת בהריון. יש סיכון לעובר? תודה

13/08/2008 | 22:50 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שיש בעיה. את מוזמנת להתיעץ גם עם פורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

17/08/2008 | 20:53 | מאת: אלמוני

קיבלתי אנטיבויטיקה בתחילת ההריון עקב דימום קל אושפזתי להשגחה ווקיבלתי אנטיביוטיקה כעיריו ושוחחרתי אים אנטיבויטיקה מוקסיפן האים זה פוגע בעטבר

מנהל פורום תרופות בהריון