מה הסיכון בהריון כאשר לוקחים סרוקוואל ודפלפט?

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

05/08/2008 | 13:21 | מאת: אלישבע

תודה

06/08/2008 | 08:07 | מאת: דר' יובל יפת

תרופות אלו עוברות לעובר. יש על כך מידע רב ברשת, לא ניתן לפרט כאן. חפשי בגוגל, או פני לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

09/08/2008 | 12:36 | מאת: xxxxxxx

שלום לך, מתוך נסיון דומה ביותר - ממליצה לך לפנות למח' טרטולוגית הדסה י"ם , של פרופ' אור נוי . המחלקה זמינה גם טלפונית . בהצלחה

מנהל פורום תרופות בהריון