עזרה ממרים - מבולבלת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/12/2016 | 22:30 | מאת: סיגל

שלום לך, כפי שהינך יודעת היום מדברים על זה יותר בתקשורת יש כבר מודעות להתנהגות הלא הולמת כלפי נשים מצד גברים על גבול הטרדות מיניות קלות כמו נגיעות דיבור בוטה וכו' כלומר מרגישים שזו תופעה ולא אחת ל.וזה גם קורה בעולם הדייטים. שהרבה בחורים מתחילים עם נשים הכל בוטה מהיר. במקביל יש פתיחות למין גם ברשתות חברתיות ופורומים שאנשים מדברים מתייעצים ומספרים חוויות זוגיות ומיניות שלהם. הרבה רואים פורנו מחפשים כמה שיותר פרטנרים ריגושים. יש לי שאלה אבל אתאר אותה ממקרה שקראתי בפורום: בחור כותב שהיה עם הרבה בחורות וממש עשה איתם כמו בפורנו. וקורה לחברתו הנוכחית שאותה דווקא אוהב "שמורה" למרות שהיא שוכבת איתו ולא הבנתי מה שמורה בזה? הוא טוען שזה רק שתי תנוחות הרגילה ומהצד. שלא עושה אורלי או לא אוהבת שיורדים לה בקיצור לא משוחררת ומתבאס מהתדירות של פעמיים בשבוע ומצד שני אומר שיש לה אורגזמות. הבעיה: כל המגיבים קוראים לה או פרימיטיבית או שיש לה בעיה ושאין התאמה ביניהם מינית ולשאלתו מייעצים לו להיפרד כי מה יהיה אחרי החתונה? ובקשר אליי: אני מרגישה שמורה כי אני בתולה בכוונה כי אני לא מצליחה ליצור קשר עם סוג כזה של בחורים וזה מה שיש לי מגיל צעיר. תמיד היה ראה לי מגיל צעיר שחבר זה מין כי ככה זה בא לידי ביטוי בדייטים שהיו לי. ואני לא רוצה מין כזה ולא רוצה לעבור הרבה גברים והרי אי אפשר לדעת אם קשר יחזיק או לא. היום כולם שוכבים. האם אני נחשבת לשמרנית? משום מה זה לא מעניין אותי ההתנסויות וזה גם מגעיל אותי וכך מין וזוגיות נתפסים אצלי מגיל צעיר בגלל חוויות. בעצם אני כל הזמן בורחת מקשר בגלל זה. זה לא מין כחלק מקשר אהבה אלא זה פשוט מין על ההתחלה וכולם רוצים את זה ורק אני לא. האם להערכתך יש לי בעיה?

שלום רב כן אני חושבת שיש לך בעיה אבל לא בגלל הגישה התרבותית היום אצל חלק מהגברים שממהרים למגע וסקס ושופטים בחורות שלא רוצות להתקדם בקצב שלהם. זכותך ללכת עם מה שאת מרגישה וגם להמנע מיחסי מין עד שיש מחויבות לקשר. אבל את כותבת שיש לך רתיעה וגועל מסקס, יש לזה כנראה רקע וכדאי שתפני לטיפול אצל מטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים