ארטרו mriשל כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/03/2010 | 10:55 | מאת: רויטל

שלום רב, בעקבות חבלה קשה בכתף ימין לפני כ-9 חודשים וכוןן שהכאבים עדיין ממשיכים עשיתי ארטרו mri של הכתף. בתשובה שקבלתי בסכום נכתב ללא ממצא חריג אבל בסעיף מפורט של הבדיקה רשום: באזור החיבור של גיד הביצפס ללברום העליון הודגמה לוקציה של חומר ניגוד - רושם שמדובר בוריאנט אנטומי בלבד, אך לא ניתן לשלול slap קטן. מה הכוונה בסעיף זה?והאם יש צורך בטיפול כלשהוא? שאר הסעיפים - תקין. אני עדיין סובלת מכאבים - האם יש לבדוק עוד כוון? תודה

הבדיקה שאת מתארת היא למעשה תקינה. לכן כדאי לפנות לאורטופד להמשך הברור.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק