בדיקת US כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/03/2010 | 18:59 | מאת: EE

שלום בבדיקת u s של הכתף נמצא: "infraspinatus -הסתיידות בגודל עד 1.1 ס"מ supraspinatus -הסתיידות עד 0.8 ס"מ subscapularis-הסתיידות בגודל עד 0.6 ס"מ לסיכום- קלציפין טרדיניטיס דרגה 3, אין לראות קרע " אני סובלת מכאבים שבאים והולכים ומהגבלת תנועה בזרוע ובכתף. מה ניתן לעשות לפתור את הבעיה? האם ניתן לרסק את גושי הסידן חיצונית? תודה

הטיפול היעיל הוא זריקה מקומית של סטרואיד ואם זה לא עוזר ניתן לשקול טיפול ניתוחי בגישה ארטרוסקופית.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק