שבר ופריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/03/2010 | 22:53 | מאת: דני

ד"ר רוזנברג שלום אבקש לקבל תשובה בקשר לממיצאים הנ"ל אני גם אחרי תאונת דרכים לפני כ4 חודשים וכבר עושה פיזיוטרפיה כ3 חודשים ללא שינויים וכאבים חזקים בגב והקטף קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בפרק הכתף מימין עם קליטה מעט מוגברת מוקדית באספקט הלטרלי בספיין של הסקפולה מימין. שאר השלד תקין. סיכום: קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע טראומה. בתודה מראש

בדיקת מפוי עצם שאתה מצטט מצביעה שהיתה חבלה בכתף . כדי להמליץ על הטיפול אתה צריך לפנות לבדיקה לאורטופד , עדיף שיהיו בידך צלומי רנטגן עדכניים

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק