איחוי שבר בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/03/2010 | 17:58 | מאת: גולן

שלום, אני כבן 35 ובריא בד"כ. לפני כחודש שברתי חלק מעצם הכתף, ההבחנה היתה "שבר בטוברוזיטי הגדול" השבר היה ללא תזוזה ודיי השתדלתי לנוע עם מתלה ליד כדי להקל על האיחוי. כרגע ביצעתי צילום חוזר כדי לראות כיצד מתקדם האיחוי והתשובה היתה : "מצב לאחר שבר בבסיס GT ללא תזוזה". מתשובה זו אני מבין שהשבר לא התאחה עדין. הייתי רוצה לדעת האם ניתן לזרז את האיחוי: כדורי סיד/קלציום,לאכול יותר מוצרי גבינה... תודה רבה

זמן חבור השבר מסוג זה הוא בין 6-8 שבועות. לא ניתן לזרז את תהליך החבור

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק