כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/03/2010 | 22:56 | מאת: davidrs

שלום רב מזה זמן רב אני סובל מכאבים בחזה שמאל בחלק העליון. יש לציין שהכאבים לא מופיעים רק בתנועה אלה גם במנוחה ולא עקביים כך שקשה לי לשייך את הכאבים לשריר או גיד.מבחינת חשד קרדיולוגי כל הבדיקות תקינות ומה שנשאר זה התחום האורטופדי. שאלתי האם ניתן לבצע בדיקות אבחנה ללא קרינה כלומר אולטראסאונד ואם כן מה אמורים לבדוק שרירים גידים....באזור הכאב תודה דויד

25/03/2010 | 09:40 | מאת: דר רוזנברג

לפני ההמלצה על סוג הבדיקות הדרושות צריך למקם את מקור הבעיה, וזה ניתן לעשות בבדיקה גופנית. יש סיבות רבות לכאבים באזור הכתף. על השכילות מהן ניתן לקרוא באתר dr-rosenberg.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק