זריקה בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

05/09/2008 | 06:48 | מאת: אהרון

שלום. אני סובל מספר חודשים מכאבים חזקים בכתף. בצילום ואולטרסאונד לא נמצאו ממצאים. אתמול קיבלתי זריקת קורטיזון לכתף. כל הלילה לא ישנתי מכאבים. האם זו תופעה מוכרת? מתי אמור הכאב לחלוף אחרי זריקה? הכאבים היו יותר חזקים מאשר קודם. תודה אהרון

אהרון שלום ישנם מספר תכשירים סטרואידליים המשמשים להזרקה לכתף במטרה להפחית תהליך דלקתי . חלקם, כמן DEPOMEDROL, עשויים לגרום לכאב חזק ולאחרים, כמו DIPROSPAN, תופעת לואי זו נדירה יותר. הכאב לאחר ועקב זריקה של סטרואיד לכתף עשוי להמשך בין 24 ל48 שעות. בברכרה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק