כאבים בחזה , בית השחי. ונימול באצבעות יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/02/2010 | 11:34 | מאת: מתי

שלום רב, אני בן 58 עברתי לפני שנתיים צינתור, בחודשיים האחרונים כאבים הופיעו בחזה בצד שמאל כולל בית השחי, נשללה אפשרות קרדיולוגית, כרגע יש נימול ב 3 אצבעות מרכזיות בלי הזרת והאגודל..הכאב רצוף מטריד מלחיץ לפעמים יותר לפעמים פחות אבל קיים ללא הרף..האם זה בעייה אורטופדית והאם תוכל לאבחן את המקום לפי התלונות... אולרא סאונד בוצע אין בעייה בכתף...

נמול באצבעות יכול להגרם מלחץ או פגיעה בעצבים בכל מקום מהצואר ועד לשרש כף היד. כדי להגיע לאבחנה צריך לפנות לבדיקת נוירולוג אשר ימליץ קרוב לוודאי על המשך ברור מתאים על ידי בדיקת EMG.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק