כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/02/2010 | 19:28 | מאת: איל

שלום דוקטור. במלחמת לבנון השנייה קיבלתי כדור בכתף שמאן, יש פצע כניסה ויציאה. בניתוח בדקו וראו שלא נפגע שום דבר בכתף. לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים בכתף תוך כדי שחיה ופעילות ספורטיבית, כואב לי שאני עושה מתיחות ליד שמאל, וגם בזמן קיום יחסי מין מתחילים לי כאבים בצד שמאל של הגב. מה יכול להיות הגורם ועל מה יכולים להקרין כאבים בכתף. תודה, איל.

יש סיבות רבות לכאבים בכתף ועל השכיחות מהן תוכל לקרוא באתר dr-rosenberg.co.il בין היתר הסיבות לכאבים בכתף יכולות להיות קשורות גם לאיברים פנימיים אחרים כדי לאבחן מהו מקור הבעיה צריך לפנות לבדיקת אורטופד.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק