כפות ידיים רדומות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/02/2010 | 00:21 | מאת: קרן

שלום. כבר יום שלם כפות הידיים שלי נרדמות. תחושת נמלים כזו. זה אף לא קרה לי בתדירות כזו (ממש כל רבע שעה, יד אחת או שתיהן. לרוב, יד שמאל) וזה נורא מפריע לי. עשיתי פעילות ספורטיבית היום.(ספורט שאני עושה לעיתים קרובות) האם יש קשר? האם יש לי ממה לדאוג? ללכת לבדוק? ממה זה נובע? אשמח לקבל תשובה.. שבוע טוב ומבורך. תודה רבה קרן

צריך לאבחן את מקור ההפרעה התחושתית בידיים. המקור יכול להיות בצואר, במרפק ובשרש כף היד. לכן מומלץ לפנות לבדיקת רופא לשם הברור ומקום הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק