הרגשת אי נוחות עד כאבים לכל אורך היד הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/02/2010 | 21:40 | מאת: דניאל

שלום, בימים האחרונים התחילו לי בעיות של אי-נוחיות בעת שאני יושב מול המחשב. יש לציין שלא נעשה שום שינוי כלשהו מלבד שינוי עכבר, אך זה היה לפני כשבועיים. כל פעם שאני משתמש ביישום שדורש עבודה רבה עם העכבר [כגון עריכה גראפית וכו'] מתילה לי הרגשה קלה של אי-נוחיות עד כאבים קלים. כבר ניסיתי לשנות את כל גבההי משענת היד וזה לא עוזר. כרגע הוצאתי את המשענת לגמרי, בתקווה שזה יעזור.

צריך למקם את האזור ביד שגורם לחוסר נוחות. רק עם אבחנת האזור הגורם לבעיה ניתן יהיה להמליץ על הטיפול. אתה צריך לפנות לבדיקת אורטופד לשם האבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק