כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/02/2010 | 11:21 | מאת: אורה

שלום ד"ר רוזנברג מזה כ-4 חודשים אני סובלת מכאבים בכתף ימין, במיוחד בלילה. בבדיקת US נמצא גיד הסופראספינטוס בחלקו הקדמי אזור היפואקוי בגודל 1.1 ס"מ החשוד לקרע חלקי+ ציסטה תת כונדרלים באזור טובר הקטן. האם טיפול פזיוטרפי אמור לעזור במקרה זה?? האם זה איזשהו תהליך דלקתי?? אשמח לתשובתך בהקדם.

הטיפול הפיסיותרפי עוזר בהרבה מקרים. באותם מקרים שזה לא עוזר ניתן לשקול זריקה מקומית של סטרואיד וגם טיפול ניתוחי. אפשר לקרוא על הבעיה באתר dr-rosenberg.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק