פריקת כתף לכדורגלן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/02/2010 | 12:53 | מאת: הגר

לבני,17, שמתאמן באופן מקצועי נפרקה כתף בזמן אימון נבחרת.הכתף הוחזרה למקומה במגרש.בצילום רנטגן לא אובחנה פריקה.לאחר מנוחה של שבועיים חזר ובאימון שוב הרגיש תזוזה בכתף, שוב,מנוחה וחיזוק הכתף בתרגילים,חזר לאימון ואתמול במשחק בחו"ל עם מגן כתף הרגיש תזוזה וכאילו חזרה למקום.כמובן שכרגע פרש מהטורניר וימשיך בבדיקות.לפי המקרה האם להערכתך מדובר בחבלה רצינית עם החלמה ממושכת?אציין שכמעט ואין כאב רק כאב קל בהנעת היד. תודה -תודה על תשובה!!

בגיל 17 לאחר פריקת כתף יש סיכוי מוגבר לפריקות חוזרות. כדי לברר מהי סיבת הפריקות ומהו הטיפול המתאים יש לבצע בדיקה ARTRO MRI של הכתף ולפנות לאורטופד העוסק בבעיות כתף.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק