הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/02/2010 | 18:58 | מאת: אהרון

מספר שנים אני סובל מהסתיידות בכתף ימין, אבל ברמת כאב נסבלת. ברקע סוכרת נעורים. לאחרונה עברתי צילום רנטגן וUS שמדגימים הסתיידות בגידי הכתף.לאחרונה עברתי מצב של כאב אקוטי בלי כל יכולת לבצע תנועות. טופלתי בזריקת קורטיזון שהשפעתה הורגשה לאחר 4 ימים, בימים אלה רמות הסוכר עלו וגרמו לי לתופעות די קשות. להבנתי מגוון הטיפולים הנוסף למצב זה הוא מועט כמו: טיפול כירורגי וטיפול בגלי הלם. האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור? האם למחלת הסוכרת יש השפעה כלשהי על התפתחות ההפרעה, ו/או צמצום ביכולת ההבראה.

הטיפול בגלי הלם הוא בתחום הרפואה האלטרנטיבית ולא ניתן לצפות מהו סיכוי להבראה בעקבות הטיפול. במצבך אם הכאב ממשיך הטיפול המומלץ הוא כירורגי. כמו כל התערבות כירורגית בחולי סכרת יש סיכוי מוגבר יותר לסיבוכים כמו למשל זהום בפצע או סיבוכים אחרים.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק