כאבים במרפק היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/02/2010 | 11:33 | מאת: דניאל

דוקטור שלום רב, בן 32. בריא בד"כ. בשל תלונות על שארית שתן, עברתי בדיקות דם ב-3 שנים האחרונות. מהבדיקות, עולה כי החומצה היורית אשר לפני 3 שנים הייתה בערכים של 6.3 הגיעה לפני כחודש ל 7.7. לפני כיומיים התחלתי להרגיש כאב קל אבל מציק מאוד, במפרק יד ימין, שלא מלווה בנפיחות או באודם. התחלתי לקרוא באינטרנט לגבי מחלת השיגדון. אולי זאת הייתה טעות לקרוא, אבל רציתי לדעת, האם אתה חושב שהכאב במפרק היד קשור לתוצאות בדיקות הדם? האם זו סתם בעיה אורטופדית? תודה דניאל

מהנתונים שבמכתבך אין אפשרות לענות על שאלתך. אני ממליץ לנות להמשך הברור לרופא ראומטולוג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק