כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/02/2010 | 17:02 | מאת: רימה

שלםרב שמי רימה אני כבר כמה חודשים סובלת מכאבים בכתף ויד ימין נישלחתי לבצעה ct צווארי .תאור הממצאים הם שינוים ספונדילוטים ודיסקונגיים בולטים ב5c בc6 . שינויים דיסקוגניים ב3c c4 c5 . אני מבקשת לדעת מה הפירוש שלהממצאים. בתודה מראש רימה .

ניתן לפרש את הממצאים רק אם הוחלט שמקור הכאב הוא אכן בצואר. יש סיבות רבות לכאבים באזור הכתף והזרוע ובעיות בצואר הן רק חלק קטן מהן. לכן ראשית צריך להגיע למסקנה מהו מקור הכאב ואם הוא אכן בצואר השינויים הניוניים הנראים בCT אכן יכולים לגרום לכך. אז אני ממליץ לפנות לפורום שעוסק בבעיות עמוד השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק