בדיקת m r i

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/02/2010 | 16:30 | מאת: נסים

היייי לאחר בדיקת mri בכתף ימין קיבלתי את התשובה :שינויים ניוונים קלים במיפרק+חשד לזיז סוב אקרומיאלי קטן הבולט אל הבורסה מתחתיו+נוזל בכמות קטנה בבורסה הסוב אקרומיאלית+קרע חלקי של המישטח הסינוביאלי של גיד הסופרה ספינטוס בקוטר 1.3 ס"מ במישור הצדדי פנימי(חתכים קורונלים 6-8 סדרה 4)+flap של הגיד באספקט המדיאלי של מיטת הקרע שאר הגידים המסובבים תקינים מה חומרת הנזק האם יש צורך בניתוח או טיפול אחר ומה זמן ההחלמה המשוער לצורך העיניין אני בן 35 תודה על העזרה

אם אתה סובל מכאבים בכתף מקורם יכול להיות מצב ניווני בגידי השרוול המסובב כפי שנראה בבדיקת MRI. אם כך הוא המצב הטיפול הראשוני המומלץ הוא פיסיותפיה עם תןספת של זריקת חןמר סטרואידי לכתף.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק