כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

29/01/2010 | 18:40 | מאת: טל

שלום, בשנת 2006 שירתתי בקורס קצינים ובמשך הקורס עברתי פעילות גופנית אינטנסיבית. לקראת סוף הקורס התחיל להתפתך לי כאבים בכתף שמאל הלכתי לרופים בבית חולים 10 והם שלחו אותי לכול מיני בדיקות , הם חשבו שיש לי בהתחלה פריצת דיסק אחרי זה דלקת בעצב (SUPRASCAPULAR)ואחרי זה לא היה להם תשובה . חלק מהבדיקות ששלחו אותי הם EMG ,CT, אולטסאונד ולא מצעו כלום כי בכל בדיקה בדקו חלק שונה בגוף צוור ,כתף, יד . בסוף הם המליצו לי לעבור פיזיותרפיה ואחרי 12 מפגשים גם זה לא עזר , הם המרו לי ללכת ולהסיג איזה חומר בשביל שיזריקו לי לעצב בכתף ובסוף הם התחרטו . אני עד היום אחרי 3 שנים עדיין אם כעבי כתף וצוור , אני מרגיש כאילו שנירדם לי כול הכתף מהצוור השמאלי כולל אזור הגב וקצת החזה והמפרק של כתף שמאל . כל מה שרציתי לדעת הוא מה אני יכול לעשות, ואם יש איזה טיפול תודה .

בלי אבחנה לא ניתן להמליץ על טיפול. אני ממליץ לאסוף את כל הבדיקות שעשית ופנות שוב לאורטופד לשם בדיקה ובחינת הממצאים. כך ניתן יהיה להגיע למסקנה על מקור הכאב ולקבוע טיפול מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק