קרעים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

27/01/2010 | 11:33 | מאת: לילי

גבר בן 57 לאחר נפילה אובחןקרע מלא isp ו - ssp השאלה האם קרע מלא מחייב ניתוח בינתיים טיפולי פיזיוטרפיה עדיין כאבים יש הטבה בתנועה שאלה שניה כמה זמן אפשר לדחות את הניתוח ומהן ההשלכות לענין תפקוד אם לא ייעשה ניתוח תודה

באופן כללי בגיל 57 מומלץ לבצע תיקון ניתוחי של קרע בגידי השרוול המסובב כדי למנוע הרחבתו, הווצרות שיוניים ניוניים בראש עצם הזרוע ולטפל בכאבים. כמובן כל זה בהתאם למצבו הכללי של האדם ולאחר שיבין את המשמעות השיקומית הארוכה שלאחר ניתוח מסוג זה. לכן אני ממליץ ללבן את השאלות בקשר לניתוח עצמו ותהליך השקום עם המנתח.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק