היד נרדמת לי...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

26/01/2010 | 20:43 | מאת: מיכל

היי שלום רב,אני סטודנטית ורושמת דיי הרבה בעט ומדפיסה במחשב. היום לאחר שרשמתי לירדמה לי היד אבל לא בצורה דרסטית, בדרך כלל היד או הרדל נירדמים לי לכמה דקות הכאב חזק אך עובר במהרה. הפעם נירדמה לי היד ממש בעדינות מעיין נמלים שהולכות בשיא העדינות וזה כבר יותר משעה והתחושה לא עוברת מה זה יכול להיות? יש לי על מה להיות בלחץ,ללכת לרופא? תודה וערב טוב מיכל

כמובן שהפרעות בתחושה בגפיים דורשים ברור ויש לפנות לרופא לבדיקה. יש צורות שונות של פזור ההפרעות הנ"ל ועל פי אופיים ניתן להעריך באופן ראושני מהו מקור הבעיה ולברר בהמשך על ידי בדיקות מכוונות.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק