כאבים לאחר ניתוח בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/01/2010 | 00:35 | מאת: שחף

ד"ר שלום. לפני שבוע וחצי עשיתי סוף סוף ניתוח בכתף, לאחר פריקות חוזרות ונשנות. בניתוח תוקנו בהצלחה 2 רצועות קדמיותו2 אחוריות וכמו כן גיד הביסבס.וחוברו 5 עוגנים בימים הראשונים לאחר הניתוח סבלתי מכאבים חזקים, אך בהדרגה הם נחלשו, עד שאתמול אף הפסקתי לקחת משככי כאבים. לפני כמה שעות התחילו לי קצת כאבים, אז לקחתי משכך כאבים, אך מאז הכאבים גברו מאוד, עד רמה שאני לא מסוגל להזיז את הכתף בכלל. הכאבים מזכירים ליאת הכאבים שהיו לי לאחר הפריקה האחרונה שהייתה לי (הפריקה המלאה הראשונה, עד אז היו תת פריקות), והרגשה של נפיחות.. האם יכול להיות שאחת הרצועות או העוגנים נרעו? והאם עלי לגשת לרופא בדחיפות? תודה, שחף

יכולות להיות סיבות רבות לכאבים שלאחר הניתוח ולכן יש לפנות בהקדם לבדיקת רופא, עדיף למנתח שלך

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק