לאחר שנה של כאבים בכתף שמאל, יש תוצאה...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/01/2010 | 22:57 | מאת: אמא לילדים

הסתיידויות של כ8 מ"מ בכתף ודלקת. מפחידה אותי העובדה זה כרוני, ואני רק בת 48 מה יהיה עוד כמה שנים? אילו נודע ל שזה לא עובד אלא מפחית כאבים ותו לאו. מה עוד כמה שנים לא אוכל חלילה ותפקד ביד שמאל? אני מתחילה פיזיוטרפיה ודיקור סיני אבל זה רק על מנת להפחית את הכאב...מה עם טיפול? איך מונעים המשכיות של הנושא הזה? בבקשה תשובה עניינית תודה מראש

24/01/2010 | 17:11 | מאת: אמא דואגת

שלום דוקטור מדוע לא ענית לי על שאלתי והגבת לבא אחריי? סליחה, האם תוכל להשיב לי בבקשה<? ועוד שאלה בנושא, האם זה עובר ההסתיידויות מתי שהוא? תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק