תת פריקה של הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

21/01/2010 | 00:46 | מאת: לפני צבא

שלום רב אני בן 19 ויש לי כבר במשך 3 או 4 שנים תתי פריקות בכתף מגמישות יתר כאשר הכתף יוצאת ממקומה מתנועה מסויומת או בזמן פעילות ספורטיבית וחוזרת למקום אחרי איזה 10 15 דקות של כאבים אני עשיתי צילומיי ארטוגרפיה ממוחשבת ואני הולך לעבור ניתוח בשניי הכתפיים עכשיו לפני זה יש לי צבא ויקח זמן עד הניתוח רציתי לדעת אם במטווח בצבא מההדף של הרובה אני יכול לפרוק את הכתף ובנוסף מהם אחוזי ההצלחה של הניתוח לקיצור רצועת הכתף ? תודה

הצלחת הניתוח היא 80-85%. את המידע הזה היתה אמור לקבל מהרופא המנתח שלך. אני מציע ליזום איתו פגישה כדי לקבל את כל המידע על הניתוח שאתה הולך לעבור. כל חבלה בכתף בלתי יציבה יכולה לגרום לפריקתה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק